Meer dan een freelance SEO copywriter

Het optimaliseren van je website voor Google is belangrijk om je website vindbaar te maken. Want aan een mooie website die niet gevonden wordt heb je weinig.

Maar aan een mooie website die vervolgens niet overtuigt, heb je ook niets. Het moet je klanten aansporen om tot actie over te gaan. Om die brochure aan te vragen, dat product bij jou te bestellen of om simpelweg contact met je op te nemen.

Juist dat maakt Work Your Website anders dan andere SEO tekstschrijvers. Work Your Website vindt dat prettige, maar rake content en SEO op een zo natuurlijk mogelijke wijze in elkaar moeten vervloeien en in balans moeten zijn. Dát is SEO copywriting.

Daarom wordt er eerst verdiept in de USP’s, de bezoekers, het product of de dienst en de doelstellingen van klanten voordat er een letter getypt wordt. 
En nu we het toch over USP's hebben...

Als freelance SEO copywriter, staat Work Your Website ook voor:

Duurzaamheid

Work Your Website werkt volgens Google's webmaster richtlijnen.
Je webteksten zijn dus 100% futureproof.

Transparantie

Heldere taal en een helder kostenplaatje. Je weet altijd waar je aan toe bent.

Flexibiliteit

Je website wordt eenmalig goed op weg geholpen en je zit nergens aan vast.

Gratis Tips & Tricks op maat

Zijn de teksten geschreven, dan krijg je altijd gratis advies op maat om zelf je SEO verder aan te scherpen en te onderhouden


E-mail
Work Your Website vrijblijvend, of bel 06 52 58 58 09, als je op zoek bent naar een goede freelance SEO copywriter of voor meer informatie.